Naar menu

Coaching

Werk je in de zorg en werk je aan verandering …

Op zoek naar iemand die even met je meekijkt? Die naast je staat terwijl je uitzoekt wat je verder wil met je werk of met je leven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

… of wil je iets veranderen aan je werk of je leven?

Meer over coaching of maak een kennismakingsafspraak

Sanne is een erg fijne coach. Ze zorgt voor een veilige en prettige sfeer, waardoor het mogelijk is om jezelf kwetsbaar op te stellen. Ze leidt de sessies op een gestructureerde manier en begeleidt en prikkelt je in het hele proces. Waarbij je uiteraard zelf aan de slag moet! Voor mij was het erg prettig waardoor ik tot mooie inzichten ben gekomen en een volgende stap kan zetten in mijn competenties als projectleider. Als ik in de toekomst ergens tegenaan loop ga ik haar zeker weer benaderen!

Sanne Schepens, projectleider innovatie Vitalis WoonZorggroep

Dit is coaching bij mij

Om uit te leggen hoe ik werk kan ik het beste een klein verhaaltje vertellen.

Nog niet zo heel lang geleden zijn de biologen de kortsmos gaan onderzoeken. Je kent het wel, de onooglijke en soms fel gekleurde ‘vlekken’ die je tegenkomt op stoepen en stenen, op muren en vaak ook op bomen.

De biologen kwamen erachter dat de kortsmos bestaat uit een alg en een schimmel. Maar dit is onmogelijk. Een organisme kan alleen bestaan uit een alg óf een schimmel.

Toen gingen ze verder onderzoeken en dachten ze: dan zal de een wel profiteren van de ander. Maar dit bleek ook niet waar te zijn.

De alg en de schimmel versterken elkaar. Samen kunnen ze allebei iets, dat ze zonder de ander niet kunnen. De schimmel kan iets dat hij zonder de alg niet kan. En de alg kan iets dat hij zonder de schimmel niet kan.

Korstmossen komen bijvoorbeeld voor aan de kust. Ze groeien onder alle weersomstandigheden op de rotsen. En doordat zij er zijn, blijven er blaadjes, takjes en kleine zandkorrels hangen. Zij vormen een voedingsbodem voor nieuw leven.

Abstracte achtergrond afbeelding

Wees welkom

Je kan bij mij kiezen voor persoonlijke coaching. Ik begeleid je dan bij persoonlijke ontwikkelingsvragen. Je kan bij mij ook kiezen voor implementatie of projectcoaching. Dan begeleid ik je bij het uitvoeren van een implementatie of project.

Ik geloof in jouw eerste indruk. Ben je nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. Die duurt 25 min. en kun je helemaal zelf inplannen. We kijken of het klikt. Samen bepalen we of het een goed idee is om een samenwerking aan te gaan.

Maak een kennismakingsafspraak

Wat kan je verwachten van een coachingstraject bij Vrienden van Verandering? Dat lees je in de startovereenkomst die we samen afsluiten.

Over Sanne

Als je met mij werkt in een coachingssessie dan mag je deskundigheid en helderheid verwachten. Ik ben analytisch en vindingrijk en kan uitstekend moeilijke dingen op een makkelijke manier uitleggen. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik ben eerlijk, draai nergens omheen en doe altijd mijn best om je zo goed mogelijk te begrijpen. Je zult merken dat ik een moeilijk gesprek niet schuw, dat we samen kunnen lachen en dat ik altijd mogelijkheden zie.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan projecten rondom inclusie en innovatie in de zorg. Ik ben projectleider en implementatiecoach, ik train mensen in het omgaan met weerstand en het implementeren van zorgtechnologie. Afgelopen jaren ben ik opgeleid als gedragsveranderaar en coach. Ik werk altijd al op een coachende manier en heb mij nu om twee redenen bij laten scholen hierin. De eerste reden is dat ik graag wat meer handvatten heb om het coachen professioneel en met een registratie te kunnen doen. De tweede reden is persoonlijk en vertel ik je wanneer we elkaar spreken.

Het coaching traject met Sanne is goed bevallen. In de afgelopen maanden heb ik een aantal waardevolle inzichten opgedaan. Vooral de gelijkwaardigheid van waaruit Sanne werkt heb ik als erg prettig ervaren. Dit geeft vertrouwen waardoor je je open kunt stellen en nog meer uit het traject kunt halen.

Ingen Kok, projectleider Koninklijke Visio