Naar menu
Anne en Sanne

Training presenteren

Training presenteren

Samen zoeken naar vormen om jouw verhaal te vertellen zodat het raakt.
Dat hebben we samen met het team ervaringsdeskundigen van Ipse de Bruggen gedaan.
Je boodschap overbrengen is niet zo gemakkelijk. Zeker niet als je door je beperking soms direct al niet meer serieus genomen wordt.
Dan helpt het om samen te ontdekken wat jouw kracht is.
En wat het verhaal is dat jij wil vertellen.

Wat was de vraag?

Beste Sanne en Anne,

We hebben elkaar een paar keer ontmoet in het kader van ervaringsdeskundigheid. In overleg met Annelies Mulder benader ik jullie graag voor het volgende:

Op 22 mei hebben we in Ipse de Bruggen een symposium voor medewerkers die werken met mensen met een LVB.
We zouden het heel leuk vinden als onze eigen ervaringsdeskundigen de start van de dag kunnen doen.

We willen dit heel graag op een creatieve, aantrekkelijke manier doen. We kunnen het thema of doel nog helemaal open bedenken. Het zou bijvoorbeeld kunnen gaan over wat zij fijn en minder fijn vinden in hun leven en wat ze daarin nodig hebben van de mensen die hen ondersteunen. Maar ook mens tot mens thema’s, persoonlijke verhalen. Of inclusie, eigen regie. De mensen in de zaal een spiegel voor houden. Nou ja, je hoort het al. Inhoudelijk hebben we wel ideeën. Maar dit hangt wat ons betreft samen met de vorm die we kiezen.

Denk ik creatief, dan denk ik Sanne van der Hagen. Wij denken dat jullie ervaring hebben met dit soort events. Zouden jullie met ons willen sparren en evt. mee ontwikkelen om dit tot een succes te maken?

Wat werd er mogelijk gemaakt?

We hebben een mooi programma gemaakt van een korte dag. In deze korte dag hebben we heel hard gewerkt met elkaar. Er was een lach en een traan. Samen hebben we gezocht naar onze plek. Is die voor, op of achter het podium? Ben je een maker of een verteller?

briefje met tekst leuke verhalen en gezellig mensen en vele mooie emotionele momenten Foto van mensen die aan een lange volle tafel zitten te werken werkblad bij de workshop presenteren